Sie haben Ihre Änderungen noch nicht gespeichert!

News

All time stars_1.jpg


 

Classic Cinema


 

Belgische Mercedes-Benz Club

Een succesverhaal in het spoor van een grote traditie

Onder de charismatische impuls van wijlen voorzitter Theo Knol en dankzij het enthousiasme van het bestuur en haar leden, kende de club sinds haar ontstaan een spectaculaire opgang. Het aantal leden groeide gestaag en daarmee ook het aantal en vooral de kwaliteit van haar wagens.

Dit alles maakt dat de Belgian Mercedes-Benz Club een opmerkelijke plaats in de wereld van de ‘oldtimers' inneemt. Het huidig bestuur zet met veel enthousiasme de expansie van de club onverdroten verder en plaatst de club en de geschiedenis van Mercedes-Benz op tal van evenementen in de kijker. Deelname aan aantrekkelijke toeristische, culturele en gastronomische rondritten, meerdaagse trips naar de ons omringende landen, deelname aan de belangrijkste oldtimersbeurzen en historische défilés in België en ver daarbuiten, een bezoek aan de Mercedes-Benz fabrieken in Duitsland en aan het Mercedes-Benz museum en dito Classic Center zijn maar enkele van de vele evenementen die jaarlijks op de kalender van de Mercedes-Benz Club staan.Gelegenheden te over voor de meer dan 600 actieve leden en hun families om elkaar in een vriendschappelijke sfeer te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en vooral hun gemeenschappelijke passie te beleven. Naast de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering waarop de balans van het afgelopen werkingsjaar wordt opgemaakt en de agenda van de belangrijkste clubactiviteiten wordt bekend gemaakt, zijn er de maandelijkse bijeenkomsten.

Het bestuur neemt er samen met de leden de belangrijkste actuele punten en vragen door. Een ideale gelegenheid om met de Club kennis te maken.

Laat het merk met de ster u ook niet los?
Wilt u meer informatie over de aankoop en/of de restauratie van een Mercedes-Benz oldtimer?
Of hebt u nog andere vragen of suggesties? Dan hebben wij één advies; lid worden van BMBC


  • Top
  • Printen
  • Aanbevelen aan
  • Favorieten
  • RSS