Sie haben Ihre Änderungen noch nicht gespeichert!

Electronic Parts Catalog

Toegang via de ClubLaunge

De EPC bevat onderdelennummers, explosie-tekeningen voor Mercedes-Benz, Smart en Maybach voertuigen sinds 1946.

 

Om toegang te krijgen tot de Electronic Parts Catalogue EPC (en ook het Mercedes-Benz forum), dient u zich aan te melden met behulp van uw ClubCard.

  1.  Op de achterzijde van de Mercedes-Benz ClubCard vindt u een uniek nummer terug bestaande uit  letters en cijfers. Dit is uw ClubCard-ID. Om in te loggen gaat u naar de Club Lounge.
  2. In het veld ‘Login’ vult u het ClubCard-ID in hoofdletters en zonder spaties in het gelijknamige veld in. Wanneer u voor de eerste keer inlogt, zal uw paswoord uw familienaam zijn in kleine letters. Door op de blauwe loginknop te klikken, gaat u verder in een nieuw scherm.
  3. Invullen van de contactgegevens:  gebruik dit scherm om uw paswoord aan te passen en een e-mailadres op te geven. Het staat u vrij om andere gegevens in te vullen. Onderaan dient u nog wel de gegevens te bewaren (‘Save’ of  ‘Speichern’).
  4. Oproepen EPC: ga naar de tabulator ‘EPC net’ rechts bovenaan. EPC zal opstarten door op de knop ‘EPC net’ te klikken.
  5. U kunt de gewenste onderdelen opzoeken door middel van de velden links boven in EPC. Het onderdeelnummer ziet u rechts met eventueel het nieuwe nummer dat van toepassing is.

Wanneer u het gewenste onderdeel gevonden hebt, kunt u ook de beschikbaarheid en prijs vinden door het onderdeelnummer in de Mercedes-Benz Classic Spare Parts pagina in te vullen.

 

 

  • Top
  • Printen
  • Aanbevelen aan
  • Favorieten
  • RSS